NEOBIČNO, ALI ODLIČNO

Najhrabriji modni odabir Michelle Obama do sada

15.09.2016 u 14:25

Bionic
Reading

Nakon što je nedavno dobila kritike da kao prva dama Amerike ne bi trebala nositi tenisice i haljinu, čini se da je Michelle Obama svima odlučila pokazati da ne mari za negativne komentare

Još uvijek aktualna prva dama Amerike gostovala je u popularnom američkom showu voditeljice i komičarke Ellen DeGeneres, a odmah nakon prikazivanja internetom su se proširili komentari o njezinoj neobičnoj haljini.

Michelle Obama za emisiju je odabrala upečatljivu haljinu s potpisom slavne modne kuće Gucci iz ovogodišnje proljetne kolekcije. Osim što je haljina pravi statement komad, jedna od najbolje odjevenih prvih dama u povijesti pokazala je da ne zazire od modnih iskoraka odabravši pomalo ekscentričnu Guccijevu haljinu oslikanu poput geografske karte.


Prelijepa haljina iz ovogodišnje proljetne kolekcije zahvaljujući detaljima poput oslikanog remena ili volana na dekolteukoji je prva dama ipak skratila pa je zatvoreniji nego na originalu, ima i romantičnu notu.

Posljednja kolekcija poznate modne kuće već je oduševila mnoge slavne poput Florence Welch, Salme Hayek ili Dakote Johnson, ali rijetko kada ovako neobičan dizajn biraju političarke, dame s kraljevskih dvora ili u ovom slučaju supruga američkog predsjednika.

The First Lady✓ Ellen✓ Tune in to @TheEllenShow today for some dance moves and surprise guests.

Fotografiju objavljuje First Lady Michelle Obama (@michelleobama)


U razgovoru za časopis Porter kreativni direktor Guccija Alessandro Michele objasnio je zašto smatra da su ove godine svi posebno ludi za njihovim kreacijama: 'Odlučili smo da je moda nešto glatko, savršeno, simetrično, no ljudi sada osjećaju želju da izraze svoju individualnost ne želeći biti ukalupljeni u modne okvire.'

Upravo to bila je glavna nit vodilja obnove prepoznatljivog izričaja modne kuće Gucci – brenda koji obraća pažnju na želje kupaca po pitanju iskakanja iz mase.

Thanks for always being a good sport, @StephenCurry30! #LetsMove

Fotografiju objavljuje First Lady Michelle Obama (@michelleobama)