NAGRADNI NATJEČAJ

Zagreb, Wellness & beauty centar NovaSpa

09.04.2013 u 13:44

Bionic
Reading

NovaSpa wellness centar zasluženo nosi titulu wellnessa nove generacije jer u prvi plan stavlja potrebe svojih klijenata te im jamči opuštanje i odmor. U centru koji se prostire na gotovo 200 četvornih metara može se doživjeti wellness na jedan drugačiji, potrebama klijenta prilagođen način.

Centar se sastoji od četiri različite Spa zone i zakupom jedne od njih postajete njenim vlasnikom na određeno vremensko razdoblje. Klijent NovaSpa wellnessa ima potpunu intimu, nitko ga ne ometa u opuštanju, može odabrati glazbu koju želi, aromatska ulja te uživa u sauni i jacuzziju potpuno sam ili u društvu dragih osoba.

Posebnom ponudom 'NovaSpa poklon bona' klijentima se pruža mogućnost da daruju svojim voljenima, obitelji, prijateljima, suradnicima ili poslovnim partnerima savršen poklon za sve prigode.

Vlasnici centra uvidjeli su sve veću potrebu poslovnih ljudi za odmorom i punjenjem baterija pa su osmislili i niz korporativnih ponuda za poduzeća.

U NovaSpa wellness ponudi pomno su osmišljeni brojni, originalni programi posebno za potrebe tvrtki i poslovnih ljudi.

'Mali, ali veliki' - NovaSpa wellness centar daje klijentu mogućnost da sam kreira vlastito iskustvo i da wellness doživi baš onako kako sam želi.



Nagrada 'RAINDROP & SPA DELUXE paket za dvije osobe sadrži :

•VIP Spa zona Vatra - šest sati privatnog korištenja
•Deluxe paket dobrodošlice
• dvije paralelne Raindrop masaže (60 min)

Rok iskoristivosti poklon bona je 90 dana.

Opis masaže:
Masaža s romantičnim imenom Raindrop (kapi kiše) zapravo je zbiljsko iscjeljivanje duha i tijela kombinacijom čistih, koncentriranih  eteričnih ulja. Eterična se ulja kapaju kao kišne kapi direktno na kralježnicu gdje kroz kožu dolaze do spinalnih živaca i na taj način započinju svoju čudnovatu misiju po tijelu. Kombinacija ove masaže s masažom stopala daje najučinkovitije rezultate jer ulja najlakše i najbrže ulaze u tijelo preko stopala, a masaža stopala djeluje na refleksne zone i tako se aktivira tijelo u cijelosti.