NAGRADNI NATJEČAJ

Terme Jezerčica

09.04.2013 u 09:50

Bionic
Reading

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode. Udaljen svega četrdesetak kilometara od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

Hotel nudi udoban smještaj u 47 soba, SPA zonu i suvremeno opremljen wellness centar te uživanje u blagodatima prirodne ljekovite termalne vode na Vodenom parku (unutarnji i vanjski bazeni).

Gostima je na raspolaganju suvremeno opremljen wellness centar u kojem se možete prepustiti tradicionalnim i modernim načinima brige za ljepotu duha i tijela. Novost u ponudu su panoramske saune (finska i infracrvena).

Termalna voda izvorne temperature 38 ºC sadrži više različitih aktivnih sastojaka te iona i smatra se ljekovito-mineralnom vodom. Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovito mineralne vode Jezerčica u rekreaciji (opća relaksacija, ciljani trening, podizanje psihičke i fizičke kondicije). Unutarnji i vanjski vodeni park nude sadržaje za sve – od najmanjih do umirovljenika.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se Hrvatski vrt perunika s uređenom šetnicom.



Nagrada je Business relax paket za dvije osobe:

•smještaj u dvokrevetnoj standard ili superior sobi na osnovi dva polupansiona
•korištenje unutarnjih i vanjskih bazena (datum otvaranja vanjskih bazena ovisi o vremenskim prilikama)
•korištenje fitness centra
•2x ulaz (3h) u SPA centar Terme Jezerčica
•1x antistresna masaža cijelog tijela biranim toplim uljem (60 min)
•1x tretman med i mlijeko: piling tijela sa smeđim šećerom, maska za tijelo na bazi meda i kokosovog mlijeka te masaža tijela maslacem s ekstraktom matične mliječi (60 min)

Boravišna pristojba i osiguranje plaćaju se na licu mjesta.

Poklon bon vrijedi do 20. prosinca 2013.