NA KONCERTU U LISINSKOM

Sinčić i Živi zid dali podršku Jacquesu Houdeku

15.04.2015 u 11:24

Bionic
Reading

Ivan Vilibor Sinčić imao je poseban razlog zbog kojeg je sa zaručnicom Vladimirom i kolegama iz Živog zida došao na rođendanski koncert Jacquesa Houdeka u Lisinskom

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić rijetko se može vidjeti na koncertima, jer glazba ga ne zanima previše, nema omiljeni bend i sluša isključivo radio, no sinoć s djevojkom Vladimirom Palfi nije želio propustiti jedan od rijetkih koncertnih nastupa Jacquesa Houdeka. Je li to zato jer je velik obožavatelj Jacquesovog glazbenog opusa ili pak voli pogledati 'Voice'?

''Voice' ne gledamo, ali Jacques nam se sviđa. Nekoliko puta je digao svoj glas protiv deložacija u Hrvatskoj i pružio nam podršku prilikom deložacije dviju obitelji, a dolaskom na njegov nastup htjeli smo mu se zahvaliti i podržati ga. Osim toga, volimo Jacquesovu  glazbu i pratimo što radi. Bio je odlično raspoložen sinoć i veselio se što nakon dugo vremena može zapjevati publici. Odlično smo se proveli', rekli su Ivan i Vladimira. Osim njih, još nekoliko predstavnika Živog zida bilo je na sinoćnjem koncertu u Lisinskom.