NA PROMOCIJI ALBUMA

Tereza Kesovija iznenadila novim imidžem

20.04.2016 u 11:42

  • +4

U klubu Velvet održana je promocija novog albuma Tereze Kesovije

Izvor: Pixsell / Autor: Žarko bašić/Pixsell

Bionic
Reading

Sinoć je u klubu Velvet neumorna 77-godišnja pjevačica predstavila svoj novi singl i istoimeni album 'Oči duše', a njezin prepoznatljiv osmijeh i nova mladenačka frizura poručili su da je i u osmom desetljeću spremna za nove glazbene izazove

Nema te sile koja može slomiti volju i duh jedinstvene Tereze Kesovije. Sinoć u klubu Velvet dogodila se promocija njezina novog albuma 'Oči duše', a najsrdačnija je, naravno, bila 77-godišnja pjevačica kojoj su podršku jučer pružile i prijateljice Gabi Novak i Jasna Zlokić.


I Jasna Zlokić jučer je razveselila Terezu svojim dolaskom i buketom ruža

S novom frizurom i mladenačkim imidžem Tereza je poručila svima kako i nakon 55 godina karijere još uvijek ima toliko toga ispričati svojim 'očima duše'. Kad smo je prošle godine, dok se oporavljala od zdravstvenih problema, upitali razmišlja li ponekad o odlasku s pozornice, energična Tere imala je samo jedan odgovor:

'Ma kakvo povlačenje, pa Charles Aznavour ima 91 godinu i nitko ga ne pita je li se umorio. Pjevat ću do posljednjeg daha!' poručila je Tereza. Novi studijski album izdala je nakon dugih devet godina, ali vrijedilo ga je, kaže, čekati.

Glazbu za novi singl 'Oči duše' skladao je višestruki dobitnik Porina Bruno Krajcar, Bratislav Zlatanović napisao je tekst, a za aranžman je zaslužan Ante Gelo.

Tereza ima samo riječi hvale za svog najbližeg suradnika na albumu, Antu Gelu: Kao najstroži kritičari birali smo pjesme o kojima smo imali usklađeno mišljenje i radili žarom i studioznošću istinskih zaljubljenika u lijepu melodiju i u riječi bliske mojim 'Očima duše'. Svima koji su sudjelovali na ovom krasnom albumu, čestitam i od srca zahvaljujem.'


Tereza i njezin najbliži suradnik na novom albumu Ante Gelo