ALEN VITASOVIĆ

Pokazao sina i otkrio što mu supruga najviše zamjera

25.04.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Alen Vitasović se na Facebooku pohvalio fotografijom svog zgodnog 21-godišnjeg sina Ivana, za kojeg kaže da je isti on. Ispričao nam je koje je karakterne osobine od njega pokupila kći Mija, a otkrio je i što mu supruga Sandra, s kojom je već 20 godina u braku, najviše zamjera

Alen Vitasović zadnjih mjeseci radi punom parom. Osim što je nedavno snimio četvrti singl za svoj novi uradak koji snima nakon četiri godine pauze, a bit će objavljen potkraj ljeta, redovito nastupa.

'Okupio sam najbolje istarske glazbenike za rad na svom novom albumu. Jako sam zadovoljan jer smo sve snimili uživo i sve zvuči jako profesionalno. Album snimam u Puli i bit će na čakavici. Ostao sam vjeran svom stilu, bez obzira na trendove. Dosad sam snimio pjesme 'Grožnjana grada', 'Lipe oči', 'Marija ni stila', 'Volimo se kao ludi', a većinu skladbi s novog albuma potpisuju Tonči Horvat Hus i Toni Pernić. Nedostaju mi još tri pjesme da album bude završen', rekao nam je glazbenik. Ovih dana snimio je videospot za novi singl 'Fjaka' te će ga predstaviti u četvrtak u Puli u MMC-u Luka. 

'Aktivan sam iako mi je već pomalo dosta glazbe jer sam na pozornici od malih nogu. Borim se i idem dalje. Teška su vremena za sve pa se ne smijem previše žaliti. I dalje imam odličan bend, sviramo uživo i trudimo se biti što kvalitetniji', ističe Alen. Dodaje kako najviše nastupa po Istri, Primorju, Dalmaciji, ali mu je želja proširiti se na ostale krajeve Hrvatske.

Ističe da ga je i estrada jako 'potrošila' jer je stalno bio rastrgan između karijere i obitelji. Iskreno govori kako je u njegovom braku bilo puno uspona i padova, ali ljubav između njega i supruge još uvijek je jača od problema na koje nailaze.

'Supruga me zamolila da više ne spominjem ni nju ni naš brak. Ona je posve obična žena i ne treba joj publicitet', ističe glazbenik. Prošle godine je s voljenom Sandrom proslavio 20. godišnjicu braka. Upoznali su se devedesetih godina, za vrijeme njegove najveće popularnosti. Učiteljica iz Ližnjana privukla ga je na prvi pogled, a neprestano je bila uz njega, pružajući mu ljubav i moralnu podršku.

Osim nje, najveću podršku mu daju 14-godišnja kći Mia i 21-godišnji sin Ivan. 'Djeca su pokupila najljepše karakteristike od žene i mene. Kći je karakterno više na mene, ima moje manire i sličan način ponašanja, dosta je aktivna i voli biti u centru pažnje. Sin je ponešto više zatvoren, na mamu, ali je zato fizički isti ja', otkrio je Alen.

Pjevač, koji će uskoro proslaviti 48. rođendan, pokušava živjeti zdravo, trčati, voziti bicikl i boćati, ali nije redovit u tome. 'Ako imam nastupe preko vikenda, treba mi nekoliko dana da se oporavim pa nisam redovit u fizičkim aktivnostima. Trebao bih ići u teretanu jer me bole kosti. Godine uzimaju danak, više se ne osjećam kao da sam mladić. Ne znam što mi donosi sutra, ali ne posustajem', rekao je. Kad je riječ o alkoholu, dodaje da pije kao i svi normalni ljudi, ali da neki put zna malo pretjerati.  

Za sina Ivana kaže kako mu fizički nalikuje


Kći Mia je od njega pokupila manire i način ponašanja


Sa suprugom Sandrom pjevač je prošle godine proslavio okruglu dvadesetu godišnjicu ljubavi