VJENČANJE U VENECIJI

Ana Ivanović udala se za Bastiana Schweinsteigera

12.07.2016 u 17:26

Bionic
Reading

Srpska tenisačica Ana Ivanović i izabranik njezina srca, 31-godišnji njemački nogometni reprezentativac Bastian Schweinsteiger, ovo će ljeto nakon poraza na sportskim terenima pamtiti po nečem lijepom. Par se danas vjenčao u vijećnici u Veneciji

Njemački nogometaš i srpska tenisačica u vezi su od 2014. godine, a već se nekoliko puta pisalo da su se tajno vjenčali. Čini se da je ovog puta ipak riječ o pravom terminu jer su gosti ovog para u ponedjeljak počeli i pristizati u Veneciju. Par im nije rekao da dođu na aerodrom u Münchenu te da ih čeka iznenađenje.

Ana Ivanović Venecijom je prošetala u jednostavnoj bijeloj vjenčanici s buketom bijelih ruža u ruci, a mladoženja je za tu prigodu odjenuo tamnoplavo odijelo i bijelu raskopčanu košulju Za kumu je Ana odabrala srpsku plivačicu Miroslavu Najdanovski s kojom se zbližila na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, dok je Schweinsteigerov kum bivši skijaš Felix Neureuther.

Par će svoj najljepši dan u životu proslaviti, kako tvrde srpski mediji, u hotelu 'Aman' u kojem su se prije dvije godine vjenčali George Clooney i njegova odabranica Amal. Na vjenčanju poznati sportski par neće štedjeti, a njemački mediji navode da će na njega potrošiti čak milijun eura. Također pišu o gostima među kojima će biti bivši trener Bayerna Uli Hoeness te Bastianov kolega iz reprezentacije Thomas Müller koji na slavlje stižu privatnim avionima. Ostali kolege iz reprezentacije navodno su već tamo.


Crkveno vjenčanje na rasporedu je sutra

Reunited! #bff ??✌??️

A photo posted by Miroslava Najdanovski (@minjanajdanovski) on