PORIN U SPLITU

Božo Petrov prvi put u javnosti sa suprugom Mašom

18.03.2016 u 14:59

Bionic
Reading

Potpredsjenik Vlade RH sinoć se na dodjeli glazbenih nagrada Porin u Splitu prvi put u javnosti pojavio sa suprugom Mašom Petrov s kojom ima tri sina

Zahvaljujući Porinu, hrvatska javnost prvi je put imala prilike vidjeti samozatajnu suprugu potpredsjednika Vlade Bože Petrova s kojom se sinoć prvi put pojavio u javnosti. Maša Petrov učiteljica je u jednoj osnovnoj školi u Metkoviću i majka tri sina. Za istim stolom sa supružnicima Petrov sinoć na splitskim Gripama sjedio je i v. d. glavnog ravnatelja HRT-a Siniša Kovačić.

Od pojavljivanja Bože Petrova u hrvatskoj politici Maša Petrov ostala je njegova siva eminencija, samozatajna dama koja se ne pojavljuje u javnosti. Nastavnica je razredne nastave u dislociranim odjeljenjima u naselju Mlinište, 12 kilometara udaljenom od Metkovića. Supružnici Petrov očito su veliki ljubitelji hrvatske glazbene scene kad su za svoje prvo zajedničko pojavljivanje odabrali upravo Porin.

Petrov sinoć nije bio jedini političar na Gripama, dodjelu Porina uživo su pratili i bivši potpredsjednik vlade Branko Grčić te splitski župan Zlatko Ževrnja.