NE SKIDA OSMIJEH

Brzo je prebolio bivšu ljubav: Omiljeni kraljičin unuk sad ljubi medicinsku sestru

13.05.2024 u 10:06

Bionic
Reading

Lijepa medicinska sestra Harriet Sterling sa sinom princeze Anne provela vikend na cross-country konjičkom natjecanju gdje se družila i s kraljicom Camillom

Peter Phillips, nećak kralja Charlesa, nedavno je zaokupio medijsku pozornost razlazom s dugogodišnjom djevojkom Lindsay Wallace, a sada je postalo jasno da je bivšu ljubav brzo prebolio.

Sin princeze Anne je prema svemu sudeći ušao u novu vezu, i to s medicinskom sestrom Harriet Sterling. S njom je proveo vikend na manifestaciji Badminton Horse Trials, natjecanje u cross-country jahanju, a pridružile su im se i Peterove kćeri Savannah (13) i Isla (12).

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Par je u nedjelju uočen i u druženju s kraljicom Camillom te Peterovom sestrom Zarom Tindall, poznatom kao velika zaljubljenica u konje, i njenim suprugom Mikeom.

'Izgledali su posve očarani jedno drugime, a on nije skidao osmijeh s lica', rekao je svjedok događaja za The Sun.

Jedan od bliskih Peterovih prijatelja ranije je potvrdio da je Peter upoznao nekog novog s kime provodi puno vremena, i to svega par tjedana nakon što se razišao s Lindsay Wallace (43), partnericom s kojom je bio u vezi tri godine.

Peter Phillips Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Veza je jednostavno došla svom kraju. Bili su dugo godina prijatelji prije nego što su započeli ljubavni odnos, a čini se da su si dali sve što su imali za dati', rekao je izvor o razlozima prekida veze.

Prije nje, bio je u braku s Autumn Kelly, koju je oženio 2008. te je do raskida 2021. godine dobio dvije kćeri.

Peter Wallace na glasu je kao omiljen unuk pokojne kraljice Elizabete II., a kao 18. u redu za prijestolje, ne prima novčanu naknadu od kraljevske obitelji pa radi kao voditelj odjela pronalaska poslovnih partnera u agenciji CSM Sport & Entertainment.

ZARA TINDALL

Za nju kraljevska pravila ne vrijede: Kralj Charles III u zagrljaju najdraže nećakinje

Pogledaj galeriju