blista od sreće

Donna Vekić uživa u rodnom gradu u najljepšem društvu

20.05.2024 u 13:23

Bionic
Reading

Proteklog vikenda grad Osijek je bio u znaku kraljevskog sporta i domaćin Premier Tennis Tournamenta, koji je održan u organizaciji najbolje hrvatske tenisačice. 27-godišnja je više puta istaknula da je ponosna na svoju obitelj koja joj je pomogla oko same ideje, koja se rodila još 2020. godine

Unatoč tome što posljednjih godina živi u Monaku, Donna Vekić s veseljem se vraća u kojem je prije 22 godine godina započela uspješnu sportsku karijeru.

Ondje je dočekuju njezini najmiliji koje, rekla je ranije, ne posjećuje koliko bi željela. Na društvenim mrežama skoro nikad ne pokazuje roditelje, no proteklog vikenda je snimljena u njihovom društvu.

Inače, tata Igor Vekić bio je golman NK Osijek, a dio sportskih gena dobila je od majke Brankice koja se bavila gimnastikom. Baka Lidija joj je pak bila profesorica tjelesnog odgoja.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Donna ima mlađeg 25-godišnjeg brata Brunu koji je komercijalni pilot te kao prvi oficir leti za tvrtku Air Pannonia. Za brata je ranije izjavila da je ponosna ne njegov trud i uspjehe.