veliko srce

Franka Batelić fanove iznenadila usvojenjem: 'Upoznajte Pinu'

03.05.2024 u 17:40

Bionic
Reading

Naša pjevačica i vlasnica kozmetičkog brenda već nekoliko dana boravi u rodnoj Istri. Među ostalim je posjetila svoju osnovnu školu u Labinu, pozirala s ravnateljem, sudjelovala u programu za Dan škole, a učinila je i plemenito djelo

Franka Batelić je uz Dražina Turinu Šajetu, Igora Merlića i Radio Istru donirala novac za očuvanje istarske koze te su simbolički usvojili svatko po jednu kozu.

Pjevačica je posvojila istarsku kozu pod imenom Pina. 'Upoznajte PINU! Kakva čast. Među prvima smo koji su usvojili istarsku kozu, u sklopu projekta Agencije za ruralni razvoj Istre', istaknula je Franka u svojoj objavi, a pokazala je i certifikat čime je službeno potvrdila svoj status usvajateljice. Kako koza ostaje na farmama kod uzgajivača, posjećivat će je s djecom. Njima će, kaže pjevačica, biti super, a i njoj da vidi kako napreduje.

'Kada smo startali brend Frankly good tražili smo za snimanje istarsku kozu i jako smo je teško našli. Već tada smo jako puno naučili zašto su koze na rubu izumiranja, pa kad su me pozvali iz AZRRI-ja za ovu akciju rekla sam naravno, što god treba. Mislim da je ovo jako važno zbog baštine i tradicije, da očuvamo našu Istru', kazala je pjevačica za Istarski.hr.

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

'Želja' je okupila šaroliko društvo; Franka stigla u haljini koja ne trpi nesavršenosti

Pogledaj galeriju