kraj priče

Gotovo je: Ben Affleck snimljen bez prstena

19.05.2024 u 08:19

Bionic
Reading

Nekoliko je dana prošlo otkad je u javnost procurila vijest da je brak Jennifer Lopez i Bena Afflecka u krizi, a popularnom glumcu nije trebalo puno vremena da jednostavnom gestom pokaže da je ljubavnoj sreći odzvonilo

Mnogi ne žele vjerovati da je priči o ponovnom ujedinjenju Bennifera stigao kraj, no izgleda da je ipak tako. Nakon što par nije viđen u zajedničkom društvu više od mjesec dana, okupili su se na školskoj predstavi Benovog 15-godišnjeg djeteta Fina, a noćna vožnja Los Angelesom otkrila je da je Affleck skinuo prsten.

Popularni je glumac snimljen u vožnji crnim BMW-om, a paparazzi fotografije otkrile su da se na njegovoj lijevoj ruci više ne može vidjeti vjenčani prsten, zbog čega možemo zaključiti da je Affleck završio s poglavljem u kojem Jennifer Lopez nosi glavnu ulogu.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Strani mediji prenose da par već nekoliko tjedana ne živi zajedno te se holivudski velikan odselio iz njihovog zajedničkog doma.

Da čitava situacija nije jednostavna te da ne žele tako lako odustati, otkriva i izvor koji tvrdi da posjećuju bračnog terapeuta te pokušavaju izgladiti probleme: 'Ben, do neke točke, vjeruje u terapije i spreman je sudjelovati u svemu otvorenog uma, iako zapravo mrzi cijeli taj ponižavajući proces. On nikada neće mjeriti uspjeh ovoga braka s onim što se događa u ordinaciji terapeuta. Također ima veću toleranciju za sukobe i borbu od prosječnog muškarca.'

LATINO DIVA

Od nje se na Met Gali najviše očekuje: Pogledajte što je Jennifer Lopez nosila prijašnjih godina

Pogledaj galeriju

Popularna je umjetnica iz Brooklyna posvećena svojoj karijeri, a zbog posla je i riskirala odnos sa suprugom.

U svom je najnovijem projektu obožavateljima ispričala sve o vezi s Affleckom i pokazala neke najintimnije uspomene. Na najnovijem albumu opjevala je njihovo pomirenje, a tek tri mjeseca nakon bračna je sreća završila brodolomom koji vodi u četvrti razvod popularne Lopez.

MODERNA OBITELJ

Brižni tata: Ben Affleck u šetnji s kćerkom i pokćerkom

Pogledaj galeriju