Antonia ćosić

HRT-ova voditeljica o cijenama na Jadranu: 'Mlijeko za kavu je očito nektar bogova'

11.08.2023 u 13:15

Bionic
Reading

Poznata voditeljica snimila je video s Hvara i Palmižane uz isticanje visokih cijena koje je proglasila 'morskom bolešću'

Antonia Ćosić, poznata HRT-ova voditeljica i magistrica psihologije, ovih dana uživa na odmoru u Hvaru, no potpunu opuštenost pokvarile su joj - cijene.

'Lipi moji dragi ljudi, vodim vas na skupi Hvar. Ne sunčani, nego skupi. I dalje ne znam pričati dalmatinski, ali ću pokušati', rekla je u videu lijepa voditeljica koja se zadnjih dana okušala u pričanju dalmatinskim narječjem.

U videu je objasnila kako se dobro zabavljala na Hvaru, ali i da je ostala šokirana računima za 'kavicu s kapućinom' koji su se kretali od 3 do čak 10 eura.

'Mlijeko koje stavljaju u tu kavu je nektar bogova, očito!', komentirala je u šali.

Nakon Hvara, uputila se na otočić Palmižanu, no tamo su je dočekale još više cijene.

'Ja pameti nemam dovoljno, a ljubavi prema moru napretek! I ozbiljno razmišljam da to počnemo nazivati morskom bolešću. Fućkaš ono kad ti je na brodu loše, to kad ideš na more iako su cijene grozne, to je morska bolest!', zaključila je.

  • +3
Antonia Ćosić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Antonia Ćosić poznata je po svojoj poletnosti i vedrini, a u nedavnom razgovoru za tportal otkrila je kako je kolege zezaju da je poput simpatičnog lika Emily iz popularne serije.

'Vedra istinski jesam, nekad me kolege zezaju da sam kao lik iz 'Emily u Parizu', više po ponašanju nego po izgledu, jer uvijek imam neku ideju, predlažem da nešto preokrenemo, da smislimo novi koncept... Et voila!'