velika ljubav

Jessica Alba slavi: 'Ponosna sam na nas'

20.05.2024 u 14:05

Bionic
Reading

Jessica Alba i Cash Warren u vezi su 20 godina, a sada slave i 16. godišnjicu braka u kojem su dobili troje djece

Lijepih riječi o partneru Jessica Alba ima pregršt, a 16. godišnjicu braka obilježila je tekstom koji otkriva koliko je ponosna na njihov odnos koji traje već 20 godina.

'16 godina braka, 20 godina zajedno i vječnost pred nama... Sretna godišnjica. Ponosna sam na nas što smo došli ovako daleko. Ne postoji pravi skup pravila ili smjernica koji vas ikada mogu pripremiti na ono što znači posvetiti se drugoj osobi i odabrati biti obitelj. U dobru i zlu neprestano smo pronalazili put jedan drugom i izabrali jedan drugog. Živjeli mi, volim nas', napisala je glumica uz galeriju fotografija koje prikazuju par kroz godine.

U galeriju je uključila fotografije s putovanja, šaljivih trenutaka u kuhinji te obiteljske trenutke koje će zauvijek nositi u srcima.

Glumica i filmski producent prvi su se put sreli 2004. godine kada su surađivali na filmu 'Fantastična četvorka'. Alba je tada glumila Sue Storm, a njezin budući muž bio je asistent redatelja.

Četiri godine nakon vjenčali su se te dočekali kćer samo mjesec dana nakon vjenčanja, a zatim su se obitelji 2011. pridružili i kći Haven te 2017. sin Hayes.

ZVIJEZDA U MILANU

Siva boja nikada nije bila privlačnija, a stajling Jessice Albe to i dokazuje

Pogledaj galeriju