zadovoljna je

Mia Dimšić nam se javila iz Torina: 'Sretna sam, ponosna, još uvijek pomalo nesvjesna'

11.05.2022 u 13:04

Bionic
Reading

Kantautorica i ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu nažalost, nije se uspjela plasirati u finale ovog natjecanja. Ali kako je ranije izjavila, pozitivna je u svakom trenutku pa tako i dan nakon svog nastupa na 6. izdanju Eurosonga. Čuli smo se s njom prije povratka u Hrvatsku

'Sretna sam, ponosna, još uvijek pomalo nesvjesna. Idem kući s predivnim uspomenama, novim prijateljima, novim prilikama i znatno jača i iskusnija i kao osoba i kao izvođač. Hvala svima koji su me bezrezervno podržavali na ovom putu i sa mnom dijelili radost i mojoj delegaciji od koje mi se sada zapravo najteže rastati', rekla je Mia Dimšić kratko za tportal.

Osim hrvatske delegacije u Italiju su doputovali i ondje za nju zdušno navijali njezini roditelji i sestra. Eurosong će gledati, a navijat će za svoje nove prijatelje Konstraktu (Srbija), Vladanu (Crna Gora), Andreu (Makedonija), Malika (Njemačka), Maro (Portugal).

Mia je u protekla tri mjeseca obišla pola Europe promovirajući pjesmu. Nakon Eurosonga čeka je nekoliko ranije dogovorenih snimanja i koncerata. Odmor u punom smislu riječi će, kazala je ranije, pričekati do ljeta, ali svakako će prvih nekoliko dana nakon povratka kući 'pokušati malo odahnuti'.

  • +14
Mia Dimšić Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Rasero / LaPresse / Profimedia