RASTRGANA

Monica Bellucci otkrila da djetinjstvo njezine kćeri Deve Cassel nije bilo nimalo lako

01.05.2024 u 11:52

Bionic
Reading

Tijekom nedavnog intervjua Monica Bellucci progovorila je o djetinjstvu svoje najstarije kćeri, 19-godišnje Deve Cassel, koju je dobila u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom

U nedavnom intervjuu za Marie Claire Monica Bellucci progovorila je o kompliciranom djetinjstvu svoje kćeri Deve Cassel, koja je krenula majčinim stopama i bavi se mankenstvom.

No iako je Monica Bellucci karijeru započela u modelingu, priznaje da je kćerin izbor karijere pomalo zabrinjava, ali se pomirila s tim.

'Morate prihvatiti da vaša kći ima vlastita iskustva. I pokušajte, kad vas to brine, ne opterećivati je... Ali što se mene tiče, posebno uživam vidjeti Devu strastvenu, kreativnu, živahnu', kaže glumica koja je u braku s Casselom dobila i danas 13-godišnju Leonie.

Kći razvedenih slavnih roditelja, Deva Cassel naslijedila je njihovu ljubav prema umjetnosti u svim njezinim oblicima, a djetinjstvo je provela između tri zemlje.

DEVA CASSEL

Prelijepa kći Monice Bellucci hit proljetni komad bez greške je uklopila u chic look

Pogledaj galeriju

'Ona dolazi iz obitelji akrobata – a to smo mi. Njezino obrazovanje bilo je raštrkano između Italije, Brazila (gdje živi Vincent Cassel), Francuske…. Njezino djetinjstvo nije bilo glatko, ali dobro se drži i osjećam da je sretna i to mene onda čini sretnim - stoga ne oklijevam objaviti njezine fotografije na Instagramu', kaže lijepa Talijanka koja je ljubavnu sreću ponovo pronašla i to sa slavnim britanskim redateljem Timom Burtonom.

  • +2
Monica Bellucci i Tim Burton Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A za novog partnera Monica Bellucci kaže: 'Ako sam s njim, to je prije svega zato što me njegova duša dira. Štoviše, kad mi je ponudio ključnu ulogu u svom sljedećem filmu, odmah sam pristala jer sam s njim, osim ljubavi, htjela podijeliti i radno iskustvo.'