NA US OPENU

Nakon što je tijekom treninga Goranu Ivaniševiću pozlilo, oglasila se i Nives

09.09.2023 u 08:31

Bionic
Reading

Visoke temperature koje ovih dana haraju New Yorkom nisu najbolje 'sjele' našem bivšem tenisaču i treneru Novaka Đokovića, Goranu Ivaniševiću, pa mu je tijekom sinoćnjeg treninga pozlilo

Zbog velikih vrućina koje vladaju u New Yorku na terenu US Opena Goranu Ivaniševiću je pozlilo. Dogodilo se to uoči polufinalnog meča kojeg je Novak Đoković igrao sinoć, a Ivanišević, koji je jedan od trenera u njegovom timu, sjeo je nakon što se počeo osjećati loše.

Nije trebalo čekati dugo da se fotografije Gorana Ivaniševića prošire društvenim mrežama, a na njima je vidljivo kako je ostatak tima odmah priskočio mu u pomoć.

Na sreću, nakon kratko odmora i 'hlađenja', Goranu se stanje popravilo, a da je s njezinim suprugom, bivšim tenisačem sve u najboljem redu, otkrila je na svom Instagramu Nives Ivanišević.

  • +3
NIves i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Ona je objavila fotografiju prepunih tribina i teniskog terena i preko nje napisala: 'Hvala svima na brizi, dobro je Goran. Malo mu je bilo vruće pa je sjeo.'

Inače, Nives je i ovoga puta s Goranom otputovala na turnir, a da se u New Yorku dobro provode pokazuje na svom Instagram profilu. Tamo je otkrila i kako je njihov sinčić Oliver upravo tamo proslavio svoj 5. rođendan, a sretna obitelj prošetala je i Central Parkom gdje su nastale i neke obiteljske fotografije za uspomenu.