mjesto za odmor

Kate je na oporavku, a Pippa Middleton gradi poslovno carstvo

02.05.2024 u 09:06

Bionic
Reading

Pippa Matthews i njezin suprug James kupili su veliku farmu u Buckleburyju za oko 1,7 milijuna eura, a sada svoje odmaralište čine privlačnim za javnost

Kao da im nije dovoljno novca i bogatstva, Pippa Middleton i njezin suprug bacaju se u novi biznis! Godine 2021. uložili su dijelić svog bogatstva u farmu udaljenu tek sat i pol vožnje od Londona, a komadić skrivenog raja sada su odlučili podijeliti sa svima željnima bijega iz užurbane gradske sredine.

Kako je potvrđeno na službenom Instagram računu Bucklebury Farm Parka, koliba je sada dostupna za iznajmljivanje za rođendanske zabave, korporativne događaje, jogu, pilates i još mnogo toga. Namjenski izgrađena kućica nalazi se u prekrasnoj dolini Pang u West Berkshireu te ima tri sobe s potpuno funkcionalnom kuhinjom i tušem.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

U objavi su dostupne i fotografije drvene kuće, a Instagram pokazuje kako farmu rado posjećuju ljubitelji prirode koji rado provode slobodno vrijeme na svježem zraku te u društvu životinja.

'Bilo da želite organizirati sobu za sastanke za svoju tvrtku, mjesto za fotografiranje, pop-up trgovinu ili galeriju, predavanja, tečajeve ili demonstracijski seminar, ovo je savršeno mjesto', stoji na društvenim mrežama farme koja je dom brojnih vrsta jelena koji tamo obitavaju.

U blizini farme nalazi se i kuća Pippe i Jamesa, ali i kuća obitelji Middleton.

DOK SE KATE OPORAVLJA

Pippa Middleton hvali se zavidnom figurom dok uživa s djecom daleko od Londona

Pogledaj galeriju