SVI SU UZ MARKA

Poruke podrške Baby Lasagni poslali su i EXIT festival i Zdenka Kovačiček

11.05.2024 u 11:33

Bionic
Reading

Naš predstavnik Baby Lasagna večeras nastupa na Eurosongu u Malmö Areni, a mnogi mladom Umažaninu predviđaju veliki uspjeh

Stihove i koreografiju pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' svi su već 'apsolvirali', a Marko Purišić je bez sumnje jedan od najizglednijih kandidata za osvajanje ovog najpoznatijeg glazbenog natjecanja.

Poruke podrške samo se nižu, a osim Jacquesa Houdeka, Baby Lasagni sreću su sad poželjeli i EXIT festival i naša legendarna glazbenica Zdenka Kovačiček.

EXIT festival uputio je snažnu poruku podrške Baby Lasagni, kao i srpskoj predstavnici Teyi Dori te Slovenki Raiven uoči velikog finala Eurovizije koje se održava u subotu 11. svibnja. S obzirom da glasači iz pojedine zemlje ne mogu glasati za svoje predstavnike EXIT je pozvao sve svoje pratitelje da svoj glas podrške daju nekome od susjeda. 'Sretno i zablistajte najjačim sjajem' poručio je najveći festival našeg podneblja u postu koji je u svega sat vremena prikupio mnoštvo komentara i više od 4.000 likeova.

  • +10
Baby Lasagna u Malmöu Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Među komentarima ima publike koja se raduje vidjeti ove mlade zvijezde na Exitovim festivalima, a upravo će Baby Lasagna u svom rodnom Umagu održati svoj prvi koncert nakon Eurovizije i povratka iz Švedske. Exitov hrvatski festival, umaški Sea Stara na svojem Tesla Main Stageu donijet će njegov nastup u subotu 25. svibnja, a pridružit će mu se i talijanska predstavnica Angelina Mango. Glazbenici iz naše regije dosad su pokazali kako otvoreno navijaju jedni za druge, pa je tako viralna postala i oduševljena reakcija Baby Lasagne na Teyin prolazak u finale natjecanja.

Osim omiljenog novosadskog festivala, podršku našem ovogodišnjem predstavniku iskazala je i Zdenka Kovačiček u razgovoru za Top Radio

Za Baby Lasagnu istaknula je kako se dogodilo nešto nepredvidivo, jer je prvotno bio 'rezerva', a uspio je ostvariti maksimalni uspjeh: 'Nije to ništa namjerno bilo i to mi je posebno drago.'

'Predviđam mu - zna se što!', rekla je glazbena legenda i Marku poslala riječi podrške uoči velikog finalnog nastupa: 

'Ne treba njemu savjet! On je takav kakav je - savršen! Skroman, to se vidi na njemu, osjeti na njegovom nastupu, daje sve od sebe jer je doživio što si je i sam priželjkivao. Vidi se na njemu ta sreća i zadovoljstvo i mislim da će napraviti veliku stvar. Zna se što je ABBA napravila za Švedsku. Poslije ABBA-e malo tko je napravio tako veliki uspjeh, ali to se dogodi jednom u stoljeću. Želim Marku da za Hrvatsku napravi to što je ABBA napravila za Švedsku i mislim da će uspjeti!', rekla je.