NAJIŠČEKIVANIJA PREMIJERA

Punih šest minuta trajale su ovacije: Ni ekipa novog Mad Maxa nije se ovome nadala

16.05.2024 u 18:19

Bionic
Reading

Film 'Furiosa: Pobješnjeli Max saga' vjerojatno je najiščekivanija premijera ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu, a uzvanici, koji su imali čast prisustvovati istoj, nagradili su filmsku ekipu predvođenu Anyom Taylor-Joy i Chrisom Hemsworthom šestominutnim ovacijama

I dok će hrvatski gledatelji morati pričekati do 22. svibnja, kada u kina stiže novi nastavak Mad Maxa pod nazivom 'Furiosa: Pobješnjeli Max saga', oni odabrani, koji su dobili pozivnicu za premijeru istog na filmskom festivalu u Cannesu već su doznali kako isti završava.

Publika je, po svemu sudeći, novi nastavak s Chrisom Hemsworthom, Anyom Taylor-Joy i Tomom Burkeom odlično prihvatila, jer je cijela ekipa na kraju nagrađena s ovacijama koje su trajale nevjerojatnih šest minuta. Anyu Taylor-Joy ta je reakcija publike oduševila, dok je Hemsworth izgledao jako emotivno.

'Vrlo naporno i intenzivno smo radili na ovom filmu i s nestrpljenjem očekujemo vaše reakcije. Hvala vam', rekao je nakon premijere redatelj filma George Miller, svjestan da je 'Furiosa: Pobješnjeli Max saga' definitivno bio jedna od najiščekivanijih premijera ovogodišnjeg Cannesa.

  • +3
Premijera filma 'Furiosa: Pobješnjeli Max saga' u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Marina Takimoto / Zuma Press / Profimedia

Film se snimao u Australiji od lipnja do listopada 2022. godine, a u Warner Brosu se nadaju da će film nadmašiti uspjeh kojeg je postigao 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta'.

Ovo je inače peti film u franšizi 'Pobješnjeli Max' koji je zapravo spin-off i pretpriča filma 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' te se priča odvija 15 do 20 godina prije događaja iz tog nastavka. Anya glumi mlađu verziju ratnice Furiose koju je igrala Charlize Theron.