sestre u izlasku

Rijetko je pokazuje: Kraljica Camilla povela sestru na svečanu dodjelu književnih nagrada

19.10.2022 u 14:22

Bionic
Reading

Kraljica supruga Camilla najstarije je dijete obitelji Shand. Mlađi brat Mark preminuo je 2014. pa je mlađa sestra Annabel bliska sa starijom sestrom. Iako se ne pojavljuju često zajedno, kraljevska obitelj u dobrim je odnosima s mlađom Annabel, koja se pridružila starijoj sestri na dodjeli književnih nagrada 'Booker'

Britanska kraljica supruga Camilla posvetila je večer dodjeli književnih nagrada, a društvo joj je pravila mlađa sestra Annabel Elliot. Dodjela nagrade 'Booker' posebno joj znači jer i sama rado čita.

Obje sestre bile su odjevene u elegantnu crnu boju. Camilla je nosila crnu haljinu od čipke brenda Fiona Clare, a posebno su se isticale efektne dijamantne viseće naušnice Van Cleef & Arpels. Mlađa sestra odlučila se za crno odijelo i bijelu košulju s kragnom.

Mlađa sestra bavi se uređenjem interijera i antikvarijatima, točnije vlasnica je dućana za dizajn interijera i antikvarijata te posao uspješno vodi već 30 godina. Čak je i bila proglašena petom najutjecajnijom dizajnericom interijera u Britaniji 2014. godine.

S obzirom da već ima iskustvo suradnje s kraljevskom obitelji prilikom uređenja njihovih nekretnina, možda će podijeliti i koji savjet za uređenje Buckinghamske palače za budućeg kralja i kraljicu.

  • +6
Camilla sa sestrom Izvor: Profimedia / Autor: Hugh Routledge / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cilj druženja sestara bio je počasni zadatak kraljice supruge bio je proglasiti dobitnika književne nagrade.

Eve Smith, tajnica zaklade 'Booker', rekla je da Camillu doista zanima književnost: 'Sjajno je imati Njezino Veličanstvo ovdje jer se stvarno zanima za autore, pa čak i kada nije mogla doći prethodnih godina, uvijek se pobrinula da se raspita o autorima'.