DOVELA POJAČANJE

Sienna Miller ponosno pozirala s kćerkom i dečkom na crvenom tepihu

20.05.2024 u 10:19

  • +3

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: Lionel Guericolas / MPP / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller stigla je u Cannes na premijeru filma 'Horizont: Američka saga' u kojem glumi uz Kevina Costnera koji je film i režirao. Glumačka postava stigla je na crveni tepih sa svojim pratnjama, a 42-godišnju glumicu podržali su dečko i kći

Američko-britanska glumica Sienna Miller živi svoje najsretnije dane i to se može itekako vidjeti. Na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu prošetala je odjevena u poluprozirnu mint plavu haljinu s volanima, a uz nju su bili 11-godišnja kći i 27-godišnji dečko.

Popularna je glumica stigla na festival nakon što je neko vrijeme izbivala zbog trudnoće te rođenja kćerkice koju je dočekala u siječnju, a sada je na crvenom tepihu pokazala kako blista od sreće!

Za ruku ju je držala njezina prvorođena mezimica, 11-godišnja kći Marlowe. 11-godišnjakinja kći je iz veze s glumcem Tomom Sturridgeom s kojim je Miller hodala od 2011. do 2015, a da se Marlowe sjajno slaže i s Olijem Greenom pokazale su scene s crvenog tepiha.

42-godišnja Miller za Vogue je otvoreno govorila o odnosu s kćeri, ali i stilu oblačenja 11-godišnjakinje koja već sad pokazuje da 'ganja' osobni stil, a na crvenom je tepihu malim štiklicama potvrdila majčine tvrdnje.

'Ona me voli zbog toga što sam pacovska mama kakva jesam, ali je mnogo složenija od mene, pa ponekad cijeni ako nosim malo šminke i nosim štikle. Ona voli zvuk potpetica. Mislim da zvuk potpetica povezuje sa 'staloženom majkom'', komentirala je Miller ranije priznavši da s kćeri ponekad dijeli garderobu.

zaljubljeni su

Sienna Miller u noćnom izlasku s 27-godišnjim partnerom s kojim je dobila djevojčicu

Pogledaj galeriju