NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Ljubav je u zraku'

08.02.2013 u 14:43

Bionic
Reading

Pravilnik natječaja 'Ljubav je u zraku'

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju kratki odgovor na temu 'Ljubav je?', a najoriginalniji i najzabavniji po mišljenju članova žirija osvaja nagradu. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš Horvat (promocija, tportal.hr), Tin Bosek (promocija, tportal.hr) i Marcella Jelić (redakcija, tportal.hr).

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s kratkim odgovorom na temu 'Ljubav je?'. Odgovor ne smije sadržavati više od 10 (deset) riječi, isključujući formulaciju 'Ljubav je...'.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 1. veljače do 14. veljače. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednike ćemo objaviti na tportalu do 14. veljače do 16 sati.

4) Nagrade

Vikend za dvoje u Falkensteiner hotelu u Zadru
Vikend za dvoje u Dubrovačkim Vrtovima Sunca u Dubrovniku
Vikend za dvoje u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistirici
2 Planet9 e-čitača s pripadajućim vaučerima od 50 kuna
L'Occitane 5 poklon paketa
Avon 5 poklon paketa
Wellbie 6 poklon paketa

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Valentinovo u vrhunskim hotelima su osvojili:

Vikend za dvoje u hotelu Falkensteiner hotel Club Funimation Zadar :
Ivana Lapov

Vikend za dvoje u Dubrovačkim Vrtovima Sunca u Dubrovniku:
Ivona Detelj

Vikend za dvoje u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistirici:
Krešimir Šimunac