čeka ga duga pauza

Dario Melnjak na rođendan saznao katastrofalne vijesti; ovo je težak udarac za Hajduk

31.10.2023 u 17:19

Bionic
Reading

Nesretni lijevi bek Hajduka Dario Melnjak ozlijedio se u petak na utakmici 13. kola SuperSport HNL-a, a danas je - baš na svoj 31. rođendan - doznao loše vijesti

U petak je Dario Melnjak na utakmici protiv Slaven Belupa osjetio da mu je koljeno 'zaplesalo', ali je ipak ostao u igri do 72. minute kad više nije mogao izdržati bol.

Na Poljudu su se ponadali kako ozljeda nije teže prirode, ali su danas nakon pregleda magnetskom rezonancijom stigle katastrofalne vijesti. I to baš na Melnjakov 31. rođendan.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Na žalost, jedan od najvažnijih igrača Hajduka, koji je ove sezone odigrao 12 utakmica te je zabio jedan gol uz još jednu asistenciju, doživio je tešku ozljedu križnih ligamenata i mora na operaciju.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Da stvar bude još i gora za Melnjaka, izbornik Zlatko Dalić uvrstio ga je na pretpoziv za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za EURO 2024. godine.

No, Melnjaka sad čeka operacija i pauza od šest do devet mjeseci. Kako se sada čini, za Darija Melnjaka je ova sezona završena...

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Loše je vijesti potvrdio i trener Hajduka Mislav Karoglan nakon 2:0 pobjede Hajduka u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa u gostima kod Jadrana iz Ploča.

'Potresla me ozljeda Melnjaka, imao sam plan za koji sam bio uvjeren da bi mogao funkcionirati. Izgubio sam igrača koji je polivalentan i treba tražiti druge puteve', kazao je Karoglan te otkrio:

'Bit će spreman za pripreme za iduću sezonu. Nažalost, mora na operaciju...'