svi na maksimir!

Dinamo je uoči derbija s Rijekom poslao važnu obavijest navijačima

04.05.2024 u 12:32

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama sutra (nedjelja, 5. svibnja, 19.30 sati, MAXSport1, MAXtv) igra derbi 33. kola SuperSport HNL-a protiv Rijeke na Rujevici

Dinamo je poslao poziv svojim navijačima uoči sutrašnjeg derbija s Rijekom (nedjelja, 5. svibnja, 19.30 sati, MAXSport1, MAXtv).

'S obzirom na to da je Rijeka za Dinamove navijače osigurala samo 412 ulaznica za gostujući sektor, GNK Dinamo je postigao dogovor s Udrugom navijača Dinama koja okuplja Bad Blue Boyse i odlučio joj ustupiti sve ulaznice koje će oni otkupiti i raspodijeliti među sobom', objavili su iz kluba te pozvali sve navijače na zajedničko gledanje utakmice:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Slijedom toga, klub je također odlučio organizirati zajedničko gledanje utakmice s Rijekom u Zagrebu kod stadiona Maksimir. Ovim putem pozivamo sve navijače Dinama da nam se pridruže kod Maksimira od 18 sati i da zajedno bodrimo plave na putu do nove vrijedne pobjede. Za sve posjetitelje bit će dostupna i bogata ugostiteljska ponuda kako bi mogli u potpunosti uživati u velikom derbiju.

Vidimo se u nedjelju kod stadiona Maksimir!'

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +28
32. kolo SuperSport HNL-a, Varaždin - Dinamo Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak