KONTAKTIRALI SU AGENTA

Livakovića žele dva engleska kluba, smiješi mu se nastup u Ligi prvaka i suradnja s još jednim nezamjenjivim Vatrenim

27.12.2022 u 15:54

Bionic
Reading

Dominik Livaković jedan je od najzaslužnijih Vatrenih za novi veliki uspjeh Dalićeve Hrvatske. Golman Dinama svojim je obranama kročio put Hrvatskoj prema bronci i prema mnogima nezasluženo je ostao bez nagrade za najgolijeg golmana Svjetskog prvenstva

Njegove su bravurozne obrane izazvale interes velikih klubova, a među njima su Leeds i Chelsea, članovi engleske Premier lige.

Leeds već neko vrijeme važe, a cijena ne bi trebala predstavljati problem s obzirom na ono što Livaković donosi, mišljenja je stručni komentator BBC-a i bivši škotski reprezentativac Alan Hutton.

Chelsea ima problem s Edouardom Mendyjem, golmanom koji ne želi produžiti ugovor. Prema pisanju francuskih medija gazde kluba, u kojem igra i Mateo Kovačić, već su kontaktirale Livakovićeve agente.

Također navode kako je moguće da Chelse posegne za unutarnjim rezervama te da će u tom slučaju priliku dobiti 18-godišnjim Gabrijel Slonini, a ako ovaj ne izdrži pritisak posegnut će za Livakovićem koji je na Svjetskom prvenstvu pokazao da može braniti na vrhunskoj razini i biti prvi golman bilo kojeg kluba Lige prvaka.

U vom trenutku Livakovićeva cijena prema Transfermarktu iznosi 14 milijuna eura, a slobodan igrač je tek na ljeto 2024.

Standings provided by Sofascore