sad je sve jasno

Luka Modrić ovim je potezom otkrio da na kraju sezone ipak napušta Real Madrid

14.05.2024 u 13:49

Bionic
Reading

Ostaje li Luka Modrić ili na kraju sezone ipak odlazi iz Reala? Pojedini španjolski mediji sad tvrde da imaju čvrsti dokaz da kapetan 'vatrenih' ipak neće potpisati novi ugovor

Real Madrid je već osigurao titulu prvaka u Španjolskoj, a 'kraljeve' sad za sam kraj sezone čeka finale Lige prvaka 1. lipnja protiv Borussije (D) na Wembleyu.

No, u Madridu je i dalje glavna priča Luka Modrić (38) kojem krajem lipnja završava ugovor s Realom, a novi mu još nije ponuđen. Kako se sada čini, kapetan 'vatrenih' je svoju priču s Realom završio...

Cadena SER tvrdi kako je u ovom trenutku izgledno da Luka Modrić i Toni Kroos sljedeće godine neće igrati za Real Madrid! Razlog je dolazak Kyliana Mbappea i nastavak pomlađivanja momčadi na Santiago Bernabeu, pa za 'senatore' u svlačionici Reala više mjesta nema.

'Situacija poprima obrise loše vijesti za Realove navijače. Kako trenutačno stoje stvari, Luka Modrić i Toni Kroos bliži su odlasku iz Reala nego ostanku', otkriva Cadena SER te pojašnjava:

  • +7
Real proslavio naslov prvaka pred tisućama navijača u Madridu Izvor: EPA / Autor: MARISCAL

'Luka Modrić i predsjednik Reala Florentino Perez održat će sastanak prije finala Lige prvaka na Wembleyu. No, trenutna situacija je takva da je Luka Modrić u ovom trenutku na izlasku... Istina, to se može promijeniti jer predsjednik Perez voli Modrića kao igrača i pozdravio bi njegov ostanak, ali dosta će vanjskih faktora utjecati na njegovu konačnu odluku.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: ArenaSport

U isto vrijeme dio španjolskih medija donosi informaciju kako je Luka Modrić još prije nekoliko tjedana naručio oproštajne darove za suigrače, članove stručnog stožera i zaposlenike Reala! Navodno se radi o čak pedesetak skupocjenih ručnih satova s laserski ugraviranim posvetama te još nekim ekskluzivnim darovima.

Kako doznaje Germanijak, na satovima će biti ispisane godine Modrićevog boravka u Madridu, od 2012. do 2024., ali i poseban, emotivan detalj - njegova karakteristična poza kako šutira loptu.

Luka Modrić sad finalu Lige prvaka ima priliku osvojiti novi trofej s 'kraljevima', a to je ujedno i prilika da šesti put uzme Ligu prvaka. Uz sve to je ove sezone postao najstariji Realov nogometaš u La Ligi. S 38 godina i 238 dana 'na leđima' prestigao je legendarnog Ferenca Puškaša.

Za Real je Modrić do sada odigrao 531 utakmicu u svim natjecanjima, zabio je 39 golova uz još 86 asistencija.