Čeka se Getafe

Marca o Modriću; ovo mu se u Realu još nikad nije dogodilo, a tiče se Ancelottija

01.02.2024 u 15:15

Bionic
Reading

Real Madrid u četvrtak od 21 sat igra protiv Getafea, a uoči te utakmice opet je tema dana u Španjolskoj – Luka Modrić

Naime, tiražni španjolski list Marca izvukla je podatak kako prema najavama i informacijama koje imaju Luka Modrić opet neće igrati od prve minute. No, ono što je posebno zanimljivo jest podatak kako se opet može dogoditi da Modrić uopće ne uđe u igru, a to bi bio pravi presedan.

>> Ancelotti otkrio zašto Luka Modrić nije igrao zadnje dvije utakmice: Zna on zašto...

To bi značilo da bi Modrić - koji je potpuno zdrav i spreman - tri prvenstvene utakmice u nizu prosjedio na klupi za rezerve, a tako nešto nije viđeno od 2012. godine kad je stigao u Real.

Podsjetimo, Modrić nije igrao protiv Las Palmasa, a nije ulazio u igru ni protiv Almerije, najlošije momčadi lige. No, kako pišu španjolski mediji naljutio se jer ga Carlo Ancelotti nije poslao ni na zagrijavanje.

Kad je iskusni Talijan Ancelotti shvatio što je napravio, odlučio se oglasiti, o čemu smo već pisali. A te izjave sugeriraju kako pokušava ugasiti požar.

'Zašto se nije zagrijavao? Modrić je legenda, osvojio je pet Liga prvaka, ima 39 godina. Neću ga slati na zagrijavanje ako ga ne mislim uvoditi u igru. Mogu to raditi s mladićima kao što je Arda Guler, ali ne mogu s Lukom. To sam mu rekao kod Las Palmasa i on to zna', pojasnio je Ancelotti.

No, neki su mišljenja kako se ipak nešto veliko 'kuha' na Santiago Bernabeu. Neki su mišljenja kako Carlo Ancelotti namjerno ignorira Luku Modrića i mnogi se pitaju jesu li odnosi između njih narušeni.

No, ako Modrić i večeras ne zaigra to će biti znak da ipak nešto nije u redu. A možda se i Modrić oglasi na tu temu…

Standings provided by Sofascore
  • +3
Las Palmas - Real Madrid, 2023/24. Izvor: EPA / Autor: Angel Medina G.