čekamo lavinu kritika

[ANKETA] Ovo su novi dresovi hrvatske nogometne reprezentacije; promjene se mnogima neće svidjeti

23.10.2019 u 08:48

Bionic
Reading

Na stranicama Footy Headlines 'procurile' su fotografije novog dizajna dresova hrvatske nogometne reprezentacije u kojima bi, ako se plasiraju, naši nogometaši trebali nastupiti na Europskom prvenstvu 2020. godine

Hrvatski su crveno-bijeli dresovi prepoznatljivi u cijelome svijetu, pa je i Barcelona u ovoj sezoni doslovno kopirala poznate kvadratiće na novim dresovima i prihvatila ih 'kao svoje'.

I da, svi su 'ljubomorni' na hrvatske dresove, naše su 'kockice' jedan od najprepoznatljivijih dizajnerskih rješenja, pa još crveno-bijela kombinacija. I ne samo 'domaća' garnitura, pravu je euforiju izazvala crno-plava 'gostujuća' varijanta koja nam je donijela toliko radosti na SP-u u Rusiji.

  • +45
Kvalifikacije za Europsko prvenstvo, skupina E, 7. kolo, Wales - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

No, sada su na stranicama Footy Headlines 'procurile' fotografije novog dizajna dresova u kojima bi, ako se plasiraju, naši nogometaši trebali nastupiti na Europskom prvenstvu 2020. godine.

Neki će reći da je dres doživio samo 'kozmetičke' promjene, ali... Generalno gledajući, ništa se drastično nije promijenilo iako su 'glavne kockice' na dresovima dodatno 'ukrašene' manjim detaljima - također crveno-bijelim, ali puno manjim kvadratićima. Tako bi se na svakom dresu našli 'kvadratići' u nekoliko različitih veličina.

No, dojam je kako se ova dizajnerska novotarija i 'usitnjeni kvadratići' neće svidjeti velikoj većini hrvatske javnosti i navijača koji su posebno kritički nastrojeni kad se dira u 'sveti dres' reprezentacije.

Dizajneri su na sličan način 'osvježili' i crno-plavu garnituru te službene trenirke naše reprezentacije.

Prve reakcije nisu sjajne, puno je kritika na račun novog dizajna dresa hrvatske nogometne reprezentacije. Što vi mislite?