KAKVO IZNENAĐENJE!

Pravdu na uzvratu finala Kupa dijelit će sudac s tri nastupa u ovoj godini

20.05.2024 u 18:50

Bionic
Reading

Uzvratnu utakmicu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa na riječkoj Rujevici (MAXSport, MAXtv, srijeda 22.5.2024., 18 sati) sudit će sudac koji je ove godine vodio samo tri utakmice

Rijeka i Dinamo su u prvoj utakmici finala na Maksimiru odigrali bez pogodaka (0:0), pa će se novi osvajač odlučivati u uzvratu. Podsjetimo, zbog povratka na pravilo gola u gostima koje vrijedi za ovo finale, svaki neriješeni ishod s postignutim golovima osigurava trofej Zagrepčanima.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +44
Dinamo - Rijeka, Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (15.5.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Prošlog tjedna na Maksimiru je utakmicu sudio Dario Bel iz Osijeka, dok je glavni u VAR-sobi bio splitski arbitar Duje Strukan. Nagađalo se kako će na Rujevici zamijeniti uloge, no od toga neće biti ništa. Bel će biti u VAR-sobi, a glavni sudac bit će Jakov Titlić iz Potravlja pokraj Hrvaca, sudac koji je u 2024. godini sudio samo tri utakmice.

Sudio je utakmice između Varaždina i Rudeša (1:0), Rudeša i Gorice (2:1) u ožujku te Osijeka i Lokomotive prije dvadesetak dana.

Dinamu je ove sezone sudio dva puta, oba puta protiv Rudeša, dok će se s Rijekom susresti prvi puta ove sezone. Njegovi pomoćnici bit će Hrvoje Radić iz Splita i Goran Perica iz Šibenika, dok će četvrti sudac biti Patrik Kolarić iz Čakovca.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Podsjetimo, Dinamo je ove sezone osvojio SuperSport Superkup i naslov prvaka, a posljednje dvije sezone pobjednik Kupa bio je splitski Hajduk.