totalna drama

Propada li najveći transfer u povijesti Dinama? Argentinci su odbili ponudu, Ojeda ne trenira s momčadi i čeka razgovor s predsjednikom...

07.01.2022 u 10:17

Bionic
Reading

Dinamo je sa svoje strane napravio sve kako bi argentinski ofenzivac Martin Ojeda (23) stigao na Maksimir. 'Modri' su za njega ponudili 5.3 milijuna eura te se činilo kako je posao praktički dogovoren jer je sam Ojeda pristao na ovaj transfer. No, negdje je zapelo

Argentinski mediji prvo su prije nekoliko dana javili kako su čelni ljudi Godoy Cruza prihvatili ponudu Dinama te kako više nema nikakvih prepreka da Marin Ojeda (23) krene put Zagreba.

Činilo se kako je sve dogovoreno, a mladi se argentinski nogometaš u međuvremenu stigao i oženiti. Sve je bilo spremno, na Maksimiru su se ponadali kako će Ojeda stići do 10. siječnja kad 'modri' započinju pripreme za nastavak sezone.

No, argentinski mediji sada donose zabrinjavajuće vijesti. Prema njihovim navodima čelnici Godoy Cruza ipak su na kraju odbili Dinamovu ponudu od 5.3 milijuna eura za Ojedu!

Argentinci tvrde da Godoy ne želi prodati Ojedu u ovom prijelaznom roku! Plan je da ga zadrže do ljeta, s njim u momčadi žele pokušati izboriti ostanak u ligi, a potom bi ga pokušali prodati. Nadaju se da bi na ljeto prodajom Martina Ojede mogli zaraditi puno više nego što je sada Dinamo ponudio.

Izvori bliski klubu navode kako je Ojedu ova odluka klupskih čelnika jako razljutila, toliko da je navodno i odbio trenirati s ostatkom momčadi! Uz sve to je Ojeda zatražio hitan razgovor s predsjednikom kluba kako bi ga pokušao 'smekšati' i nagovoriti ga da odobri transfer u Dinamo.

Jer sve je već bilo dogovoreno, Dinamo je sve odradio kako bi se najskuplji transfer u klupskoj povijesti i ostvario. Sam Martin Ojeda pristao je na sve uvjete, a onda su se 'ukazali' čelnici Godoy Cruza i sve - barem za sada - stopirali!

Ovo su odlukom razljutili i čelnike Racinga, bivšeg Ojedinog kluba, koji polaže pravo na 30 posto njegovog transfera. Argentinski mediji tvrde kako su iz Racinga nagovarali čelnike Godoya da pristanu na transfer i prihvate ponudu Dinama, no Martin Ojeda i dalje je u Argentini...