bez njih ne ide

Španjolci otkrili koliko Luka Modrić i Toni Kroos zapravo znače Real Madridu; jedan podatak puno toga otkriva o njima, ali...

17.12.2020 u 11:57

Bionic
Reading

Luka Modrić i Toni Kroos imaju preko 90 posto točnih dodavanja, a zajedno su kreirali čak 67 prilika za postizanje gola ove sezone

Luka Modrić i Toni Kroos ponovno su se našli u središtu pozornosi španjoslkih medija. Najtiražniji dnevni list Marca ih je stavila na svoju naslovnicu uz poruku kako je upravo taj dvojac najpotrebniji Real Madridu ove sezone. Iako Luka ima 35 godina, a Kroos 30, njih dvojica su temelj kraljevskog kluba i kada su zajedno na terenu rade prava čuda.

Marca se raspisala o dvojcu koji je nazvala motorom kluba i istaknula kako obojica imaju točnost dodavanja preko 90 posto što je nevjetojatan podatak i ključna stvar za spas sezone 'kraljevskog kluba' koji se taman počeo dizati u formi. Modrić i Kroos su zajedno ove sezone kreirali čak 67 prilika za postizanje golova pa je jasno koliko znače Realu.

Iako je klub krenuo relativno loše u sezonu, sada stvari djeluju puno pozitivnije. Prošli su u nokaut fazu Lige prvaka, a počeli su i bolje igrati u La Ligi u kojoj za sada drže treće mjesto s 26 bodova, koliko ima i prvi Atletico Madrid koji ima i dvije utakmice manje.

Modrić sa 35 godina igra možda i najbolji nogomet u karijeri, a pohvale ne prestaju stizati. Svi se dive hrvatskom čarobnjaku kojem idućeg ljeta ističe ugovor. Španjolski mediji i navijači već neko vrijeme rade pritisak na klub da Modriću ponudi novi ugovor, a Luka je čak spreman i na smanjenje plaće kako bi se to ostvarilo pa je za očekivati da će u danima koji dolaze cijeli posao biti i realiziran i da ćemo ga barem još jednu sezonu gledati u dresu 'kraljevskog kluba' u kojem je on jednostavno kralj.