uzdrmani 'bili'

Utučeni veznjak splitskog Hajduka poslao očajničku poruku svim navijačima

06.05.2024 u 07:48

Bionic
Reading

Hajduk je na Poljudu izgubio od Varaždina 1:0, a navijači su 'bile' s teren aispratili salvama zvižduka. Realno, nije dobro, jer Hajduk je u 90 minuta utakmice imao samo jedan jedini udarac u okvir gola, a svjestan je toga i veznjak 'bilih' Anthony Kalik

Navijači su se vratili na Poljud, ali možda bi bolje bilo da - nisu. Jer Hajduk je u nedjelju protiv Varaždina djelovao kao skupina rekreativaca koja se okupila da odigra 'na dva mala', da se malo rastrči na livadi, pa na pivo...

Da, jer Hajduk je protiv Varaždina u 90 minuta utakmice imao jedan (brojkom - 1) udarac u okvir gola! Navijači su nakon svega salvama zvižduka ispratili 'bile' s terena, a Poljud je doživio novu sramotnu partiju svojih ljubimaca i očigledno preplaćenih zvijezda.

Nakon utakmice svoja je razmišljanja podijelio Hajdukov veznjak Anthony Kalik.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Svjesni smo da nismo bili na nivou. Od početka smo bili baš nikakvi. To se vidjelo kroz cijelu utakmicu. Zaslužena pobjeda Varaždina', rekao je Kalik, a potišteno dodao:

'Svi želimo pobjedu. Zadnje dvije utakmice smo to pokazali, ali danas kao da nismo došli na utakmicu...'

Što vam je trener rekao na poluvremenu u svlačionici?

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +15
Hajduk - Varaždin, SuperSport HNL (5.5.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

'Da se držimo plana, da izađemo s gardom i pokušamo zabiti gol. Nažalost, nismo u tome uspjeli', otkrio je Kalik koji je prokomentirao i činjenicu da je Hajduk uputio samo jedan udarac u okvir gola Varaždina. Kako je to moguće?

'Što reći na to...? Svjesni smo svega, ali... Još su ostale tri utakmice. Izgurat ćemo ovo do kraja. Svako igra za sebe i za klub. Ako nisi motiviran, ne znam...', pokušavao je dokučiti razloge Kalik koji je na kraju imao poruku za navijače:

'Budite uz nas. Probat ćemo izgurati do kraja s tri pobjede, a onda fokus na iduću sezonu.'

>> više statistike potražite OVDJE.