IDEALI SU BITNIJI OD TITULA

Torcida najavila rat: Ne damo Hajduk Amerikancima!

27.06.2013 u 17:55

Bionic
Reading

Dok američki investitori obilaze Split i javno predstavljaju svoju želju za kupnjom većinskog udjela u Hajduku, a gradonačelnik Ivo Baldasar najavljuje da mu ne pada na pamet donijeti takvu odluku bez referenduma, službeno se oglasila i Torcida. Navijači su izričito protiv novih vlasnika

Na Facebook stranici koja služi kao službeni kanal za komunikaciju, Klub navijača Hajduka u nekoliko rečenica jasno je iznio svoj stav:

'Nikome nije čudno da se 'ulagači' pojavljuju baš sada, kad se klub stabilizira i rješava ogromnih dugova nasljeđenih od starih uprava, u kojima je sjedio i maFio (Fredi Fiorentini, op.a.)? Nikome nije čudno da je pokretač svega toga Mamićev prijatelj i suradnik?', pitaju iz Torcide.

'Hajduk je preživio puno teža razdoblja, preživjet će i ovo, a onda ćete svi vi koji bi ga sada prodali od srama buljiti u pod i shvatiti koliko ste žalosni. Hajduk nikad nije išao linijom manjeg otpora, da jest sada bi igrao u Beogradu. Što se nas tiče, spremni smo za rat, 100% mobilizaciju i otpor do kraja. Hajduk je moj, tvoj i naš, nikad njihov', pišu navijači splitskog kluba, uz zaključak:

'Titule su bitne, ideali su daleko bitniji!!!'