TRENER DOŠAO NA SVOJE

Sada će Brozoviću biti jako teško vratiti se u momčad!

19.09.2016 u 12:49

Bionic
Reading

Nakon što je Inter odigrao najbolju utakmicu sezone i ove nedjelje pobijedio Juventus, kažnjenom Marcelu Brozoviću bit će jako teško vratiti se u momčad iz koje ga je izbacio trener Frank de Boer...

Nizozemski stručnjak došao je na svoje. Nakon neuvjerljivog starta sezone u Seriji A i razočaravajućeg poraza od Hapoela u Europskoj ligi, Inter je ove nedjelje zbio redove i pobijedio favorizirani Juventus, zahvaljujući pogotku Ivana Perišića u 78. minuti.

Dobra je to vijest za jednog Hrvata, a loša za drugog. Naime, Marcelo Brozović privremeno je izbačen iz momčadi zbog navodnog neprimjerenog ponašanja, nakon što je evidentno izbio sukob između njega i Franka de Boera.

De Boer je izbacivanjem Brozovića uoči derbija kojeg je zatim pobijedio obranio svoj autoritet, a Marcelu će biti jako teško vratiti poziciju u prvoj momčadi, jer očito je da njihov odnos trenutno ne funkcionira.

'U Interu postoje pravila koji su u ovom slučaju primjenjena,' objasnio je odluku De Boera sportski direktor Piero Ausilio koji vjeruje da bi se situacija ipak mogla izgladiti, a odnos između trenera i igrača popraviti.

'Liga je tek počela i treba dati vremena treneru i imati strpljenja. Znamo što trebamo raditi. Donijeli smo izbor isključivo na temelju poznavanja nogometa. De Boeru samo treba vremena, ono što se dogodilo u četvrtak protiv Hapoela je bila samo loša epizoda,' ustvrdio je Ausilio, a Nizozemac si je definitivno kupio vrijeme i Marcelo će morati pokušati popraviti odnos s trenerom, jer neće ga u klubu čini se tako brzo smijeniti...