GRINČ

Evo kako je Slaven Bilić ukrao Božić svojim igračima

19.12.2016 u 15:08

Bionic
Reading

West Ham je povezao remi i dvije pobjede, 'čekićari' mogu malo odahnuti jer napokon su se odmaknuli od zone ispadanja. No opuštanja nema bez obzira na blagdane pa je Slaven Bilić otkazao klupsku božićnu zabavu

'Čekićari' su prvo remizirali s Liverpoolom, potom na svom terenu svladali Burnley i Hull. Sa sedam novih bodova West Ham je popravio svoju krvnu sliku, no i dalje je to daleko od očekivanog. Dobra je stvar da se u Bilićevu momčad vraćaju i neki dugo ozlijeđeni igrači, pa bi već početkom sljedeće godine West Ham trebao biti puno konkurentniji. Bez obzira na dobre vibracije Bilić ne dozvoljava nikakva opuštanja, kako na terenu, tako i izvan njega. Bez obzira na blagdane.

'Rekao sam stožeru da nema božićne zabave sve dok smo u opasnoj zoni. Imat ćemo ju u siječnju ili veljači. Najprije moramo obaviti posao koji nas čeka, jer u tom druženju želim uživati', rekao je bivši hrvatski izbornik nakon minimalne pobjede West Hama protiv Hulla.

Slaven Bilić nije skrivao zadovoljstvo, ali u isto vrijeme poziva na oprez. Daleko su još 'čekićari' od pozicija koje bi im jamčile sigurnost
'Sada možemo biti zadovoljniji nego prije tjedan dana. Ali ove godine bih želio uživati u zabavi, a ne mogu.'

Pa zar igrači nisu zaslužili opustiti se uz barem jedno pivo?!
'Ne treba vam božićna zabava da biste popili jedno. Želim da momci uživaju u ovih sedam osvojenih bodova i moraju se opustiti. Ako to zahtijeva pivo - OK, ali postoji razlika između toga da se popije par piva i da se unište tri večeri zaredom', zaključio je Slaven Bilić.