NEUGODNO IZNENAĐENJE

'Rakitić je povrijeđen, to zbilja nije očekivao od svog trenera!'

21.12.2016 u 08:14

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama El Munda Deportiva, Ivan Rakitić jako je loše podnio ono što mu je napravio Luis Enrique u posljednjoj utakmici protiv Espanyola, kada ga nije htio staviti niti minute u igru. No, namjerava se napornim radom i zalaganjem vratiti u prvi plan...

Podsjetimo, naš 28-godišnji veznjak nije dobio niti minute na posljednje dvije utakmice Barcelone u Primeri, protiv Osasune i Espanyola i španjolski mediji raspisali su se o zahlađenju njegovog odnosa s Luisom Enriqueom kojem je dugo bio najkorišteniji nogometaš u ekipi.

Dnevnik El Mundo Deportivo otišao je najdalje u analizi ovog slučaja i tvrdi da je Rakitić bio iznimno ljutit i povrijeđen nakon što ga trener nije htio uvesti u igru u utakmici prošle nedjelje, no veliki je profesionalac i nema to namjere javno pokazivati.

'Kada je Luis Enrique uveo braniča Umtitija umjesto veznjaka Busquetsa, Rakitić je to shvatio kao manjak poštovanja,' tvrdi spomenuti katalonski dnevnik koji je uvjeren kako će Ivan sada zapeti jače nego ikad na treningu kako bi se vratio u prvi plan.

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu pak tvrdi kako je Rakitiću odlazak na klupu 'blaga kazna' za slabe igre u prethodnim utakmicama, ponajviše zbog skromnog nastupa u El Clasicu.

No, unatoč trenutno napetoj situaciji, dnevnik Sport vjeruje da će našem reprezentativcu biti ubrzo produžen ugovor i da je njegova budućnost vezana uz Barcelonu.

Također se očekuje njegov povratak na teren ove srijede u kup utakmici protiv Herculesa...