BRBIĆ ZA TPORTAL

Bijes s Poljuda; ovo se Dinamu neće svidjeti!

22.02.2016 u 13:29

Bionic
Reading

Ne stišava se bura zbog situacije koja se dogodila u završnici utakmice Lokomotive i Hajduka (2-1) odnosno nedosuđenog kaznenog udarca za goste

U posljednjoj minuti dvoboja igranog na katastrofalnom travnjaku 'lokos' Borna Barišić je loptu zaustavio rukom, glavni sudac Pejin se nije oglasio, a ni pomoćnik nije ništa signalizirao.

Hajduk tako nije dobio penal ni priliku da dođe do boda. Bijes s Poljuda se nije smirio, za tportal.hr pričao je predsjednik kluba Marin Brbić.

'Dinamu se poklanjaju penali, nama ne sviraju i eto vam razlike od dvanaest bodova. Suvišno je više komentirati, jer bi i slijepi bi progledali u ovoj lakrdiji. Nama se javljaju i brojni navijači Dinama te ispričavaju. No preživjet ćemo, ovaj pakao neće nas zaustaviti', jasan je bio Brbić.

Prvi čovjek splitskog prvoligaša osvrnuo se i na izjave direktora Lokomotive Božidara Šikića koji je Hajdukovu igru nazvao lakrdijom, ponašanje čelnika 'bilih' opisao kao sramotno te ih je prozvao nesposobnima.

'Šikić? Tko je uopće on? Ne zanima me taj čovjek, a njegov izjave nisu relevantne. Iskreno, uopće me ne zanima druga momčad Dinama', poručio nam je Brbić.

Inače, sporni trenutak Hajduk je objavio na svojem Facebook profilu, a i vi ga možete vidjeti u priloženom videu na kraju ovoga teksta.

Pitanje za Oko sokolovo: O čemu se ovdje radi?a) penalb) penalc) penal

Posted by HNK Hajduk Split on Saturday, February 20, 2016