prebrzo vozili

Troje teško ozlijeđenih u prometnoj nesreći kod tunela Mala Kapela, radi se o sucima koji su trebali suditi Dinamu

14.12.2019 u 11:21

Bionic
Reading

Sinoć oko 20 sati dogodila se teška prometna nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split, kod tunela Mala Kapela. Uslijed sudara, tri su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, koje su im konstatirane nakon što ih je Hitna prebacila u Opću bolnicu u Ogulinu

Do nesreće je došlo na 102. kilometru autoputa iz smjera Splita prema Zagrebu, a sudarila su se dva osobna automobila, jedan šibenskih, a drugi zagrebačkih registracijskih oznaka.

'Padao je snijeg na našem području, a do sudara je došlo zbog neprilagođene brzine', kazali su za Slobodnu Dalmaciju u Policijskoj upravi karlovačkoj, te dodali da su uvjeti na cesti jutros bolji.

Kako doznaje 24 sata, ozlijeđeni su prvoligaški suci Perica, Jakšić i Titlić koji su putovali u Zagreb gdje su trebali danas suditi utakmicu HT Prve lige između Dinama i Lokomotive.

Doznaje se kako su suci stabilno. Ante Kulušić, povjerenik za određivanje kontrolora suđenja, rekao nam je u kratkom razgovoru da se čuo s kolegama sucima te da bi uskoro trebali biti pušteni iz bolnice.