NAĐ: PA NISAMO LUDI

Matić: Platit ćemo Glogoškom smještaj u Sheratonu, ali...

09.04.2015 u 10:52

Bionic
Reading

Ministar branitelja Predrag Matić prije sjednice Vlade osvrnuo se na sinoćnju izjavu Đure Glogoškog da je novi smještaj našao u zagrebačkom hotelu Sheraton. Kazao je ironično da će Ministarstvo i to platiti ako mu pokažu stavku u proračunu gdje je navedeno spavanje po elitinim hotelima

'U hotelu Sheraton spavam. Gospođa Vesna Nađ (zamjenica ministra branitelja) u samom početku ponudila je 100-postotnim invalidima prve skupine da odu u hotel spavati i ja sam to sad prihvatio', kazao je sinoć Glogoški.

Ministar Matića danas je pak pozdravio njegovu odluku da napusti kuću u Zaprešiću koju Ministarstvo branitelja daje za smještaj najtežih invalida koji dolaze u Zagreb na liječenje.


'Pozdravljam da je prihvatio odluku Ministarstva branitelja i napustio kuću u Zaprešiću koju je protupravno koristio. Gdje spava i gdje će spavati, to je stvarno njegov problem', kazao je Matić.

Osvrnuo se na prijedlog koji je stigao iz Ministarstva branitelja na samom početku prosvjeda krajem prošle godine. 'To je bilo na samom početku kada je preminula gospođa Topalušić, da invalidi ne budu na hladnoći, a jedan od uvjeta u razgovoru vezanom za prekid prosvjeda. Hoće li netko spavati u Sheratonu ili nekim drugim zagrebačkim elitnim hotelima, mi ćemo to platiti, samo neka nam pokažu stavku u proračunu Ministarstva branitelja gdje je to navedeno i nema nikakvih problema', poručuje.

Spomenuta Vesna Nađ, zamjenica Predraga Matića na Facebooku je pak napisala: Toliko ludi nismo da plaćamo smještaj u Sheratonu niti u bilo kojem drugom hotelu'.