OBRAČUN U SDP-U

Obersnel poručio Baldasaru: Štakori bježe prvi

29.12.2015 u 09:09

Bionic
Reading

Nakon što je Ivo Baldasar, splitski gradonačelnik, jučer pozvao predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, ali i cijelo vodstvo stranke, da podnesu ostavke prije redovnih izbora, zbog neuspjeha na izborima, oglasili su se prozvani i ne baš biranim riječima opleli po splitskom poteštatu.

Branko Grčić, jedan od potpredsjednika SDP-a, smatra kako iz Baldasara u govori osobna frustracija jer nije bio kandidat na listi SDP-a na parlamentarnim izborima.

'U istom periodu Baldasar pokazuje znakove udaljavanja od SDP-a. Ide svojim putem. Kojim, ne znam, ali mu na tom putu želim svako dobro', kazao je Grčić i dodao da je SDP bio opredjeljenja kako gradonačelnici velikih gradova ne trebaju biti na listama za parlamentarne izbore.

Uz Grčića u Jutarnjem listu reagirala je i Milanka Opačić, potpredsjednica SDP-a kazavši da joj nije ni na kraj pameti dati ostavku.

'Izbore nismo izgubili, nego su nam izbori i mogućnost da konstituiramo Vladu – ukradeni', kazala je Opačić, a Bladasaru je poručila da ako mu smeta komunikacija prema HDZ-u neka onda k njima.

Vojko Obersnel, riječki gradonačelnik na Bladasara se obrecnuo na Twitteru napisavši 'Štakori prvi bježe s broda'.