15. svibnja - 14. lipnja

Imate ideju za TV seriju? Pula Film Festival vam nudi priliku

15.05.2024 u 09:14

Bionic
Reading

Pulski filmski festival otvorio je natječaj za pitching program TV HIT koji će se održati tijekom Festivala koji se održava od 11. do 18. srpnja. Program TV HIT namijenjen je autorima i producentima hrvatskih televizijskih projekata u fazi razvoja

Moguće je prijaviti projekte svih žanrova i formata (igrani, dokumentarni, formati za mlade) koji su namijenjeni za prikazivanje na televizijama.

Projekti mogu i ne moraju imati pridruženu produkcijsku kuću, a jedan prijavitelj može prijaviti najviše jedan projekt. Hrvatski projekti koji su već prijavljeni na program Make the Scene! Pulskog filmskog festivala mogu biti prijavljeni i na program TV HIT.

Natječaj je otvoren od 15. svibnja do 14. lipnja, a prijavitelji će o rezultatima natječaja biti obaviješteni do 5. srpnja.

Autori odabranih projekata bit će pozvani da sudjeluju u pripremnom radioničkom programu (16. srpnja) te da svoje projekte predstave na pitchingu koji će se održati 17. srpnja pred tročlanim stručnim žirijem. Pulski filmski festival osigurava smještaj odabranim finalistima za vrijeme trajanja programa.

Prijavnica za natječaj TV HIT dostupna je na poveznici.

Dodatne informacije o natječaju moguće je dobiti upitom na e-mail adresu: prijavnica@pulafilmfestival.hr.