VIVIENNE JOLIE PITT

Nije željela privući pažnju na sebe: Kći Angeline i Brada na majku je pazila iz prikrajka

14.05.2024 u 14:02

Bionic
Reading

Dok se svijet zabavlja tužbama njezinih roditelja, Angeline Jolie i Brada Pitta, 15-godišnja Vivienne Jolie Pitt fokusirana je na posao. S majkom je radila na produkciji 'The Outsidersa', gdje je volontirala, a sada se pojavila i kao podrška majci tijekom gostovanja u showu 'Today'

Dok je sa cijelom ekipom, s kojom je radila, predstavljala njihov novi mjuzikl 'The Outsiders', Angelina Jolie iz publike je imala najveću podršku. 15-godišnja Vivienne Jolie Pitt, najmlađa kći bivših holivudskih supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta, koja je i sama volontirala i pomagala produkciji mjuzikla, s ponosom je pratila svaki pokret svoje slavne majke.

U jednom trenutku voditeljica Hoda Kotb obratila se 48-godišnjoj Angelini Jolie, te je rekla: 'Spomenuli ste kćer Vivienne. Ona je i danas tu s vama. Radila je zajedno s ostatkom ekipe, no zapravo vas je ona nagovorila na ovaj projekt. Opišite nam kako je to bilo?'

Kamera se u tom trenutku usmjerila prema publici i pokazala Vivienne koja se skrivala iza jednog člana ekipe, ne želeći biti u prvom planu.

  • +3
Angelina Jolie s Vivienne Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

'Da, ona je ta. Ali mislim da je važno napomenuti za svakoga tko gleda i svakog tko će ovo pogledati... ovo je o obitelji. Upravo je zato ona tako reagirala na to i to je razlog zašto je mene htjela u tome i zašto smo se svi izgrlili kada smo došli ovdje. Obitelj je to', odgovorila joj je Angelina Jolie.

NE VIĐAMO JE ČESTO

Dok svijet zabavljaju tužbe njezinih roditelja, Vivienne Jolie-Pitt izrasla je u pravu ljepoticu

Pogledaj galeriju

Vivienne je inače najmlađa od šestero djece Angeline Jolie i Brada Pitta, zajedno s bratom blizancem Knoxom. Osim njih imaju Shiloh (17), Zaharu (18), Paxa (20) i Maddoxa (22).