Priuštiite svom automobilu samo najbolje

Inovativna tehnologija za vašeg limenog ljubimca

17.09.2018 u 16:55

Bionic
Reading

Ako uđete u trgovinu automobilske opreme, dočekat će vas, u najmanju ruku, desetci, pa i stotine, proizvoda za razne namjene i još raznovrsniji broj proizvođača

U toj šumi treba znati vidjeti drvo, a ako ste, kao i mi, entuzijasti koji taj segment prate gotovo svakodnevno, onda znate što trebate bez oklijevanja. Ovaj put naš je cilj predstaviti vam XADO opremu za automobile.

Trenutno je XADO jedan od najvećih proizvođača inovativnih proizvoda za njegu automobila i maziva

XADO proizvodi dizajnirani za obnovu i popravak svih vrsta vozila i mehanizama bez njihovog rastavljanja mogu se kupiti u više od 80 zemalja svijeta i na svim kontinentima.Na tržištu postoji jako puno proizvoda za čišćenje sustava goriva. Tablete, tekućine, gelovi, prahovi i tko zna što još ne. Danas vam izdvajamo nekoliko najpopularnijih za njegu vašeg limenog ljubimca.

Xado Atomex Multi Cleaner For Diesel Engine i Xado Atomex Multi Cleaner High Performance Fuel System Cleaner For Gasoline And Lpg Engine, koja osim što pouzdano razgrađuje vodu u gorivu, sumpor, ugljik i ostale produkte procesa izgaranja, u sebi sadrži i nano komponentu Revitalizant, koja ima sposobnost obnavljanja pohabanih dijelova unutarnje stjenke sustava goriva.

Prema tome, korištenjem svakih 5.000km ova dva čistača, u vašem motoru izgara čistije gorivo nego bez ovih aditiva, što rezultira potpunijim izgaranjem, a kao rezultat je veća snaga ili manja potrošnja za istu razvijenu snagu motora.

Osim toga sustav se očisti do nivoa industrijske čistoće, pa su i kvarovi sustava rjeđi, te se na unutrašnjim stjenkama stvara zaštitni sloj koji smanjuje trenje, a samim time i trošenje komponenti, te smanjuje broj kvarova i štedi novac potreban za skupe popravke. Da ne bude zabune, narančasti je za dizelske, a zeleni za benzinske i plinske motore.

Budite u trendu, ne zagađujte okoliš, poboljšajte prvenstveno svoje životne uvjete manjom emisijom čađi u atmosferu korištenjem Atomex DPF Cleaner & Restorer.

DPF je filter koji na sebe veže mikro-čestice čađi, koje su neizbježan produkt izgaranja dizel goriva, i sprečava njihov izlazak u atmosferu. Ako je DPF začepljen mikro-čestice nesmetano izlaze u atmosferu i zagađuju okoliš. 2017.g. od direktnih posljedica utjecaja mikro-čestica čađi u svijetu je umrlo više od 100.000 ljudi, od toga u EU 28.500.

Navedeni proizvod u sebi sadrži nanokomponentu REVITALIZANT koja u sebi sadrži čestice koje pospješuju izgaranje čađi.

Pročišćava DPF i obnavlja njegovu strukturu saća, kako bi mogao ispravno vršiti svoju funkciju. Vozila sa ispravnim DPF zadovoljavaju Euro 5 ekološku normu i ograničava emisiju čađi ispod dozvoljenih. Budite zdravi, budite samosvjesni, budite ekološki emancipirani!

Kaplje vam ulje iz automobila? Vidjeli ste tragove ulja na podu garaže, i nemate se volje zavući pod automobil da vidite gdje curi, a vremena za odlazak mehaničaru nema?

Pružite priliku nano tehnologiji i riješite problem brzo, jednostavno, jeftino i dugoročno.

Xado Atomex Stop Leak Engine je savršeno riješenje za vas - izuzetno visoko učinkovit proizvod posljednje generacije za spriječavanje curenja ulja iz motora.

Nano čestice popunit će praznine koje su nastale zbog dotrajalosti brtvenih materijala i spriječit će daljnje curenje motornog ulja.

Samo ulijete sadržaj bočice u otvor za ulijevanje motornog ulja i vozite mirno i bez brige.

Izdvojili smo nekoliko proizvoda koji su potrebni svakom autu, a cijelu ponudu XADO proizvoda pogledajte OVDJE.