lice s tjeralice

Bježao policiji i skrivio nesreću u Kaštel Starom

10.10.2022 u 14:41

Bionic
Reading

Prometna nesreća dogodila se na staroj cesti u Kaštel Starom gdje su se sudarila dva auta. Na teren su izašli djelatnici hitne pomoći, a ozlijeđene su tri osobe. Nesreća se dogodila kada je policija pokušala zaustaviti vozilo kojim je upravljao muškarac za kojim je bila raspisana potraga

'Policijski službenici danas oko 13.10 sati uočili su osobno vozilo kojim je upravljao muškarac za kojim je bila raspisana potraga i trebalo ga je uhititi. Policijski službenici su mu koristeći svjetlosne i zvučne signale, izdali zapovijed da se zaustavi, na koje se muškarac oglušio, nastavio vožnju i dao se u bijeg.

U 13.20 sati, u Kaštel Starom, na Cesti dr. Franje Tuđmana došlo je do prometne nesreće. Naime, naime, muškarac koji je bježao policiji udario je u osobno vozilo, a nakon čega je i službeno vozilo udarilo u vozilo koje je su sudjelovalo u prometnoj nesreći. Prema prvim informacijama u prometnoj nesreći ozlijede su zadobile tri osobe (muškarac koji je bježao policiji, osoba koja se s njima nalazila u vozilu i još jedna osoba iz drugog vozila).

Na mjestu događaja su žurne službe, obaviti će se očevid', odgovorili su za Dalmatinski portal iz splitske policije.