traje potraga

Dva zatvorenika izvela 'filmski bijeg' iz zatvora u Rijeci: Iza njih je ostao krvavi trag

29.06.2024 u 10:56

Bionic
Reading

Iz riječkog zatvora su pobjegla dvojica zatvorenika. Mjera istražnog zatvora određena im je zbog sumnje na počinjenja imovinskih kaznenih djela

'Prilikom udaljenja i savladavanja prepreka, osobe lišene slobode pretrpjele su tjelesne ozljede čiji intenzitet nije utvrđen.

Odmah po događaju o svemu je obaviještena nadležna policijska uprava i sud, a trenutačno je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja', priopćeno je iz Ministarstva pravosuđa.

Jutarnji list piše da se spektakularni 'filmski bijeg' dogodio se jučer oko 10 sati za vrijeme dok je navedeni dvojac bio u šetnji. U jednom su trenutku podigli 'bench' s utegom dužine oko dva metra uza zid i počeli se penjati na njega, a potom i do vrha zida.

Prepreka im nije bila ni žilet žica kroz koju se navedeni dvojac zbog sitnije građe uspio provući, ali ne bez posljedica. Obojica su se izrezala na žicu tako da je iza njih ostao krvavi trag, ali su skočili sa visine od sedam metara na strani prema crkvi Sv. Vida i obližnjem kafiću i pobjegli.