gotovo istraživanje

Kaznena prijava protiv 21-godišnjaka u slučaju pucnjave na Skalicama

14.04.2023 u 23:46

Bionic
Reading

Splitska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 21-godišnjaka koji se dovodi u vezu s pucnjavom u Splitu u utorak, u kojoj je na Putu Skalica ranjen 36-godišnji muškarac, te ga je predala pritvorskom nadzorniku, priopćeno je u petak iz policije.

Dvadesetjednogodišnji Alen Radić u pratnji majke i odvjetnice predao se u četvrtak u popodnevnim satima, a za preostalom trojicom bjegunaca koji se dovode u vezu s pucnjavom u kojoj je teško ranjen 36-godišnji Josip Čubelić, još se traga.

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom, provedenim zbog sumnje da je 'ostvario obilježja kaznenog djela, u svezi odredbi kaznenog zakona koje se odnose na pomaganja u počinjenju kaznenog djela ubojstva u pokušaju, te neovlaštenu proizvodnju i prometa drogama', dodaju iz policije.

  • +17
U pucnjavi na Skalicama u Splitu ranjen Josip Čubelić Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Kriminalističko istraživanje pucnjave iz vatrenog oružja se nastavlja te se poduzimaju mjere traganja za još tri osobe koje se dovode u vezu s tom pucnjavom, naveli su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.