užas u slavoniji

Mladić se kod Osijeka autom zabio u kombajn, u životno je ugroženom stanju

17.10.2024 u 10:02

Bionic
Reading

Teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 24-godišnji vozač automobila, koji se u srijedu uvečer, kod Osijeka, sudario s kombajnom, izvijestila je u četvrtak osječko-baranjska policija

Nesreća se dogodila u srijedu, nešto prije 20 sati na cesti Osijek-Klisa, jer 24-godišnji vozač automobila nije prilagodio brzinu gustoći prometa i smanjenoj vidljivosti, te je udario u kombajn, kojim je upravljao 51-godišnjak, a koji se neposredno prije prometne nesreće zaustavio na kolniku kako bi skrenuo ulijevo na poljski put.

Vozač automobila prevezen je u osječki Klinički bolnički centar, gdje je zadržan na liječenju zbog teških tjelesnih ozljeda opasnih po život.

Očevidom je utvrđeno da je radni stroj bio propisno označen, a zbog oštećenja vitalnih dijelova u prometnoj nesreći oba vozila su isključena iz prometa.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće državna cesta broj 2 na tom je dijelu do 23 sata bila zatvorena za sav promet koji se odvijao obilaznim cestovnim pravcima, napominju u policiji.