incident na visu

Muškarac divljački napao turistički brod pred Modrom špiljom: 'Kretenu jedan, biži ća odavde, razbit ću tebe i brod!'

18.08.2022 u 16:38

Bionic
Reading

Neimenovani djelatnik Nautičkog centra Komiža verbalno je napao posadu i turiste turističkog broda pred Modrom špiljom na Visu

'Kretenu jedan! Biži ča odavde, biži kući! Razbit ću tebe i brod! Idiote jedan! Idiote!', riječi su kojima je neimenovani djelatnik Nautičkog centra Komiža verbalno napao turiste pred Modrom špiljom. Kako saznaje 24 sata, djelatnik je vjerojatno bio iznerviran činjenicom da su turisti uopće došli pred Modru špilju iako je zbog lošeg vremena pristup ovoj atrakciji privremeno onemogućen.

Modra špilja bila je zatvorena za posjetitelje, a kako nam je čitatelj upućen u ovu situaciju objasnio, turisti ponekad ne vjeruju da ne mogu u tu znamenitost pa ih skiperi dovedu pred ulaz kako bi ih uvjerili da je zatvoreno, navodi 24 sata.

  • +64
Turizam u Hrvatskoj 2022. Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlić

Direktorica Nautičkog centra Komiža Brigita Fiamengo za 24 sata je potvrdila događaj te najoštrije osuđuje verbalni i sramotni ispad svog djelatnika.

'Ne želim se ni na koji način pokušati opravdati za ovaj sramotni ispad, ma kakvi god razlozi bili. Mogu se samo najdublje ispričati agenciji i svim gostima koji su to jutros doživjeli. U ovakvo vrijeme kad živimo od turizma i kad je odnos s gostima i partnerima najvažniji, ovakvo nešto ne možemo si dopustiti, rekla je Fiamengo i dodala da će djelatnik biti ankcioniran.

Video nemilog događaja možete pogledati na ovom linku.