užas kod vrgade

Šala se pretvorila u tragediju: Djevojka skočila s broda, izgubila je nogu

24.07.2024 u 15:10

Bionic
Reading

Teška nesreća dogodila se u utorak popodne u moru blizu Vrgade. Ondje je grupa mladih na brodiću tulumarila i skakala u moru, a tragedija se dogodila kad je jedna djevojka skočila u more dok je njen prijatelj u šali pokrenuo brodić, piše 24sata

Propeler ju je zahvatio, točnije prešao preko njene noge te je zarezao iznad koljena. Bilo je puno krvi, a u pomoć su stigli ljudi koji su se našli u blizini.

'Ozlijeđena žena je prebačena u zadarsku bolnicu. Težina ozljeda zasad nije poznata te se ispituju sve okolnosti', rekli su za 24sata iz PU šibensko-kninske. U srijedu se oglasila i zadarska policija.

'Jučer, 23. srpnja oko 17 sati u akvatoriju između Pirovca i Vrgade u moru, ozlijeđena je ženska osoba koja se prethodno nalazila na plovilu.

Teške tjelesne ozljede zadobila je 23-godišnja hrvatska državljanka koja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar gdje je utvrđena težina tjelesnih ozljeda te je zadržana na daljnjem liječenju. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja kao i činjenica koje su prethodile ovom događaju', pišu uz PU zadarske.

Prema pisanju portala Kronike Velike Gorice, radi se o djevojci iz Velike Gorice. Nediljko Jović, pomoćnik ravnatelja zadarske bolnice za kvalitetu izjavio je da jedjevojka dosta iskrvarila te da je čudo da je ostala živa posebice jer je od mjesta nesreće do bolnice trebalo oko sat vremena. Prema posljednjim informacijama, djevojka je uspješno operirana, sada je stabilno i nalazi se u šok-sobi. Neslužbeno se doznaje da je ostala bez noge.